OSD Dogs

Agenda

Introductiedag 23 september
Zie hiervoor onder het "kopje" Nieuws voor meer info.
Voor foto's kijk onder het kopje "nieuws"  fotoalbum


De nieuwe data van de speurcursussen zijn bekend.
Zie hiervoor onder het "kopje" Cursussen/ Data.

USB stick
Iedere cursist heeft aan het einde van de Basiscursus een usb stick gekregen. Als je de nieuwste foto's wilt hebben, neem de usb stick dan mee naar de cursus. Wij zetten er dan de nieuwe foto's op.

Materialen voor het speuren
Bij Barbondog zijn materialen voor het speuren en detectie te koop.
Kijk op www. barbondog.com
Ook bij de OSD zijn deze producten te bestellen.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Nieuws

Introductiedag 23 september 2023
Op zaterdag 23 september hebben wij weer een introductiedag gehouden. Gelukkig hadden we niet teveel regen  tijdens het speuren en we hebben  het aardig droog gehouden. We hebben op het weiland korte sporen gelopen.
De honden hebben het prima gedaan. Na afloop was het tijd voor een heerlijke lunch en om even bij te kletsen over alle belevenissen van de vakanties en over de honden.
Na de lunch was het tijd voor de activiteiten op het veld o.a. geuridentificatie, detectie, gehoorzaamheid en behendigheid. Ook voor de baas waren er activiteiten. Deze keer hadden we het schatkistjes-spel. In de kistjes zaten opdrachten en het nummer voor de volgende activiteit. Na de activiteiten was er nog een stoelendans.
Daarna was het tijd om de dag af te sluiten met een certificaat en wat lekkers voor de honden.
Zie voor foto's het fotoalbum Introductiedag 23 september 2023 onder het kopje nieuws.
Er zijn nog meer foto's beschikbaar.
Deze zetten we op de usb-stick die aan iedere cursist is uitgereikt. Dus neem deze mee bij de theorieles of de speurles en wij zetten de foto's er dan op.
We kijken terug op een fijne active dag met de honden en de cursisten en veel dank aan boer Jeroen, dat we op zijn weiland mochten speuren.
DSC00729DSC00763DSC00796